Bemutatkozik az InterCollect Hátralékérvényesítő Tanácsadó Kft.
                                                              
Cégünk elsősorban lejárt, nem peresített követelések minősítésével, behajtásával, peresítések előkészítésével, a behajtási módszerek fejlesztésével foglalkozik.

Az InterCollect Kft. a magyar hátralékkezelő piacon szerzett vezető szerepét a közel három év munkája során szerzett tapasztalatok alapján kikristályosodott, egyedülálló követeléskezelési technikának köszönheti.

Filozófiánk: a fizetőképesség teljes egészében alkat, és nem bevétel kérdése. Munkánk során elsődleges célunk, hogy kialakítsuk az adós oldalán azt az igényt, hogy hátralékait kiegyenlítse.

Valljuk: a tevékenység legfontosabb eleme a kommunikációra, kapcsolatteremtésre való képesség. A követeléskezelés nem más, mint felület: a hitelező és az adós találkozási felülete.

Társaságunk a hitelező és az adós között közvetít, és törvényes keretek között képviseli a hitelező adóssal szembeni érdekeit.

Célunk, hogy a hitelező és az adós között fennmaradjon a jó kapcsolat, ezzel is biztosítva, hogy a jövőben is partnerként tudnak együttműködni, közös üzleteket realizálni.

Munkatársaink legalább egy felsőfokú képesítéssel rendelkező szakemberek, akik követeléskezelő cégeknél, önálló bírósági végrehajtók irodavezetőiként, kereskedelmi, illetve szolgáltató cégek, bankok, pénzintézetek behajtási osztályán szereztek tapasztalatot.Szakképzett munkatársaink korszerű számítógépes háttéren futó, speciálisan kifejlesztett szoftver segítségével kezelik ügyfeleink kintlévőségeit.Szolgáltatásunk sohasem szabványos. Minden megoldásunk egy részletes tanácsadás eredménye, amely bevonja a vevő struktúrát, a technológiai és infrastrukturális hátteret, illetve az individuális kívánságokat. Társaságunk mindig nyitott a fejlődésre. Tevékenységünk mércéje partnereink vállalkozói követelménye.

A folyamatos együttmuködés eredményeként az elmúlt években Megbízóink követelésállománya jelentősen csökkent.

Amennyiben kérdése merül fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, illetve érdekelné, hogyan tudunk illeszkedni az Ön cégének követeléskezelési folyamatába, egy személyes találkozó alkalmával, további információval állunk rendelkezésükre.


Dr. Vörös Katalin
Ügyvezető           

Klung Zoltán
Személyes felkereső-hálózat vezető

Pala Tünde     Ügyvezető igazgató
                                                                           

  

Copyright 2004 Intercollect Kft.